Kan jeg blive elev?

Er du førtidspensionist eller bevilget fleksjob, og vil du gerne være elev, ringer du til Lars på mobil 25 78 92 73 eller sender en mail - ls@minihojskolen.dk  og aftaler nærmere.

Elev på uddannelseshjælp?

Er du på uddannelseshjælp, skal du kontakte din sagsbehandler, som derefter kan kontakte skolen med henblik på en samtale med Minihøjskolens forstander, Jonny via mobil 42 60 39 90, eller mail: jw@minihojskolen.dk.

Du må gerne tage en ægtefælle, kæreste, en god ven eller anden støtte med til samtalen. Uddannelseshjælpsmodtagere har typisk deres sagsbehandler med.

Uanset om du skal til samtale hos Lars eller Jonny, vil vi gerne tale med dig, for at høre lidt om hvem du er, hvad du har lavet tidligere, herunder skolegang og beskæftigelse, særlige udfordringer, interesser og drømme. Alt sammen med henblik på at få dig optaget bedst muligt.

Om eleverne

Alle skolens elever har psykiske vanskeligheder i varieret grad. Vi er undervisere og går ikke så højt op i diagnoser, men ved dog tilstrækkeligt til at kunne tage hensyn til elevernes individuelle udfordringer.

Vi vil gennem fagene pirre nysgerrigheden og tilbyde tilpassede udfordringer, der skal bringe håb og vise, at udvikling er mulig.

Vi har erfaring for, at et højskolemiljø er en velegnet arena.

Hvem kan blive elev?

For at blive elev skal man være over 18 år og være psykisk sårbar.  Man kan være på uddannelseshjælp, førtidspension eller bevilget et fleksjob.  Eleven skal kunne følge undervisningen på dansk og være normalt begavet.

Hvad koster det?

Elever der modtager førtidspension eller er på fleksjob og bor i Herning kommune betaler alt efter hvor mange dage de er tilmeldt undervisningen på skolen.

Priser for 2021:

Er du tilmeldt undervisningen 1-2 dage om ugen koster det 300,- kr. pr. måned.
Er du tilmeldt undervisningen 3-5 dage om ugen, er prisen 450,- kr. pr. måned.

BASIC/PLUS elever er på uddannelseshjælp og i aktivering, og det er bevillingskommunen der betaler.

Kontakt Minihøjskolen